Lainaa.com

Ajatukseni

Taas se alkaa..

18.01.2011, janlin

Hyvä ystäväni lähtee ja Ottaa palan sydämmestäni mukaansa huoh.. Hän on minulle hyvin läheinen, mutta minusta tuntuu ettei hän halua sitä.. 🙁 Miten kaikki voi mennä näin.. :(? Kaikki katsoo minua kuin halpaa makkaraa nykyään ja minä haluaisin pois.. Pois täältä olisinpa sitten missä tahansa.. 🙁 En pysty enään olemaan missään.. 🙁 huoh.. En teidä enään mitä tehdä.. En pysty enään edes hengittämään näiden huonojen olojen alta.. 🙁 Minulla on sydän josta revitään palasia yksi kerrallaan.. 🙁 en halua sitä enään.. 🙁 Pitäisikö minun taas sulkeutua huoneeseen ja olla yksi ja ottaa aikaa itselleni ja masentua totaallisesti… 🙁 huoh… niinkö minun pitäisi tehdä?

En aijo hyväksyä sitä, että minun sydämmestäni viedään paloja.. Ei enään.. En jaksa sitä.. HALUAN POIS!!!

En pysty ajattelemaan sitä, että ystäväni jolle avaudun niin lähtee pois ei ei enää… En kestä enään yhtään menetystä kaikki on taas huonosti Itken taas ja en pysty ajattelemaan mitään suru ahdistaa rintaa ja sydäntä.. En saa henkeä -En yhtään enään…

PS. HALUAN POIS !!!!


2 vastausta

  1. janlin sanoo:

    Elämä on vuoristo rataa.. itekkin tunnen sen.. Mutta oon yrittäny muisella mitä hyvää elämässä on.. 🙂 ja että jos purkaa tunteensa jollekkin/ johonkin niin se helpottaa.. 🙂 kukaan ei oo onnellinen ilman mitään huolia. jos olis niin olisit täydellinen.. 🙂

  2. diantre sanoo:

    Mä tiedän miltä susta tuntuu.. Sillä mäkään en enää jaksaisi olla täällä. Mun elämässä ei oo mitään sisältöä… Miks elämä on tälläistä vuoristorataa.. kun haluis olla onnellinen ilman huolii…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *