Formula 1 VPN-Suomi

Ajatukseni

Hei en ole taas kirjotellu hetkeen

31.07.2011, janlin

Minulla on ongelma.. En osaa päättää 2 miehen väliltä.. Minulla on tunteita molempia kohtaan, mutta pelkään että tyrin molemmat.. Olen ollut niin usein tässä tilanteessa ja aina joillain tavoilla tyrinyt ne.. Ei mun elämä voi  mennä aina näin.. Aina oon jääny yksin eikä koskaan oo löytyny sitä oikeeta.. En vaan kohta jaksa ees vaivautua tapaamaan ihmisiä.. Olen muutenkin jo pikku hiljaa alkanut eristäytyä ihmisistä ja kohta en edes uskalla mennä ulos.. Maailma on kauhee.. Niinkun yhdessä laulussa kerrotaan.. Niin se onkin, olen samaa mieltä.. Ihmiset vaa haluu satuttaa muit ihmisii.. Sekin on totta niinkun yhdessä biisissä kerrotaan.. Ei elämä muutu vaikka kuinka toivoisi.. Ainut tapa millä pääsee pois on pysyä neljän seinän sisällä.. Voikun se joskus onnistuisi.. :S

Ps.. Toivon että joku kertois mitä teen taas??


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *