Formula 1 VPN-Suomi

Ajatukseni

Hei jälleen.

27.12.2012, janlin

Hei olen taas yksin kotona omassa rauhassa ja kihlattu intissä.. Olo on yksinäinen ja pelokas. Pelkään jokaista ylimääräistä ääntä ja olo on kuin Yksinäisellä linnun poikasella. En osaa ajaa asioita niinkuin pitäisi. Haluaisin vain että kaikki olisi kohdillaan. Olen surullinen ja yksinäinen.

Yritin keksiä keinon yksinäisyyteen jotenkin mutta epäonnistuin. Haluaisin olla onnellinen ihminen kuten muut kihloissa olevat ihmiset. Rakastan tätä miestä enemmän kuin mitään/ ketään koskaan. En vain osaa kertoa hänelle kaikkea mitä minulla on. Hän usein kysyy onko minulla kaikki hyvin ja vastaan melkein aina että on. Tiedän että se on väärin mutta en halua huolestuttaa häntä.

Olen joskus miettinyt että olisinko tässä ilman häntä ja aina saan saman vastauksen itseltäni. ei. en olisi tässä jos häntä ei olisi. Jos hän ei olisi koskaan antanut minulle rakkautta jonka minä annan hänelle.. En olisi tässä enään. Olisin poissa. En eläisi enään.. En jaksaisi elää enään. Hän saa minut jaksamaan. Hän saa minut heräämään jokaiseen aamuun ja nukahtamaan jokaiseen iltaan.  Hän on nyt osa minun sydäntäni josta en koskaan halua päästää irti..

Kaipaan häntä jatkuvasti. En nuku öitäni. En myöskään pysty pysymään valveilla. Oloni on kokoajan väsynyt mutta kun yritän mennä nukkumaan ajatukset liikkuvat päässäni. Ei.. Ei. Ei tämä saa jatkua näin.. En vain voi antaa tämän jatkua. Pelkään kokoajan menettäväni rakkaimpani. Kuka minua tukisi jos hän lähtisi. Kuka antaisi minulle sen rakkauden jota tarvitsisin. Kuka saisi minut nukahtamaan lämpöönsä. Jos häntä ei olisi… Ei kukaan..


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *